Nazovite nas!

01 303 2109

Prijavi se
You are here: Home

SPONZORI

Baner

PARTNER U PROJEKTU

Baner

PDF 

SEELIOFT 2022

Nakon uspješne prve konferencije, održane u Ohridu 2019. godine, na kojoj je sudjelovalo više od 60 sudionika iz 10 zemalja regije, ali i iz Turske, Španjolske i Italije, Organizacijski odbor SEELifta odlučio je održati drugu konferenciju u Hrvatskoj od 7. - 8. studenoga u Zagrebu.

Organizatori su HUDIZ (Hrvatska udruga za dizala), MLA (Macedonian Lift Association) i BLA (Bulgarian Lift Association). Medijski pokrovitelj je portal Zgradonačelnik, čiji je HUDIZ jedan od partnera u Projektu Osunčajmo Hrvatsku.

Cilj ove konferencije je razmjena teorijskih i praktičnih iskustava kroz uspostavljanje odnosa između Lift udruga, kao i tvrtki i institucija koje se bave ovim sektorom. Postojat će kontinuirana suradnja između ovih subjekata i mogućnost realizacije regionalne mreže – SEELIFT Network . Mreža SEELIFT sastojat će se od relevantnih institucija putem kojih će se kontinuirano razmjenjivati iskustva i dobre prakse, zajednička organizacija edukacija i projekata u području projektiranja, proizvodnje, izgradnje i ugradnje dizala i pokretnih stepenica kao i u područjima i ocjenjivanju sukladnosti. Okupit će se svi relevantni Lift & Escalator profesionalci iz Europe te će po drugi put imati priliku prisustvovati događaju na kojem će razmijeniti znanja i iskustva, ali i međusobno se upoznati, te uspostaviti kontakte.

Sponzorstvo konferencije omogućuje zainteresiranim tvrtkama mogućnost reklamiranja, te  prezentiranje svojih usluga i proizvoda. Osim toga kroz sponzorstvo se planira donirati određen broj kotizacija za članove strukovnih komora (HKA, HKIG, HKIS, HKIE), kao i FSB-u za studente završnih godina studija. Na taj način članovi strukovnih komora ostvaruju mogućnost bodovanja za stručno usavršavanje, a tvrtke dobivaju mogućnost ostvarivanja nove poslovne suradnje.

Prijaviti se možete na https://seelift.net/wp/registration/

TEME KONFERENCIJE:

Nova dizala u postojećim zgradama

Pristup zgradama, zdravlje i sigurnost na radu  – OHS u industriji dizala

Sigurnost korisnika dizala i pokretnih stepenica

Europska i nacionalna regulativa o dizalima i pokretnim stepenicama